Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRABOWO Tingkat RT
Normal Tactiek Anak Lorong
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Fanani rent richting de bal. Fanani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hutapea de bal. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sapto rent richting de bal. Waropen verovert de bal door een tackle van achteren. Waropen passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jafar is nu in balbezit. Sapto onderschept slim de pass. Salisbury rent richting de bal. Sapto verovert de bal door een tackle van achteren. Sapto draait met de bal, schiet en ... Simanjuntak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Waropen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adiprasetyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Prihatin geeft de bal voor. Inworp. Fanani met een snelle inworp. Hutapea rent richting de bal. Hutapea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Adiprasetyo rent richting de bal. Affandi verovert de bal door een tackle van achteren. Affandi probeert naar een medespeler te passen. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRABOWO - Tingkat RT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 30%, Tingkat RT 70%.
PRABOWO - Tingkat RT 1:0

90e minuut.
Solehan is nu in balbezit. Solehan passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... Hariantoko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRABOWO - Tingkat RT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 42%, Tingkat RT 58%.
PRABOWO - Tingkat RT 2:0