Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.04 [del]
  • Stadion: dauy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3013
dauy Praya Fc
Normal Tactiek serang
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sernay controleert de bal met de borst. Sernay probeert naar een medespeler te passen. Bachdim heeft problemen om de bal te vangen. Lambasi onderschept slim de pass. Lambasi speelt de bal door. Paal! Kartaji rent richting de bal. Kartaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dauy - Praya Fc 1:0

6e minuut.
Rayar rent richting de bal. Yudha begaat een overtreding. Rayar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sernay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lestaluhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayar is nu in balbezit. Rayar schiet op doel. Awaludin bokst de bal weg.

24e minuut.
Juniadi geeft de bal voor. Lestaluhu heeft problemen om de bal te vangen. Rayar verovert de bal door een tackle van achteren. Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi draait met de bal, schiet en ... Awaludin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kombey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asmara rent richting de bal. Asmara geeft een hoge lob. Kartaji rent richting de bal. Kartaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rayar onderschept slim de pass. Rayar haalt uit met een fantastische trap. Setyabudi probeert de bal aan de voet te houden. Juniadi is nu in balbezit. Juniadi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Setyabudi probeert de bal aan de voet te houden. Yani is nu in balbezit. Yani met een sublieme pass. Subagio rent richting de bal. Subagio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dauy 49%, Praya Fc 51%.
dauy - Praya Fc 1:0

55e minuut.
Yani kopt de bal weg. Subagio kan de bal niet met de borst controleren. Subagio passt de bal in één keer door. Lambasi is nu in balbezit. Lambasi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bachdim geeft een lange en hoge pass. Sulaiman probeert de bal met de borst te controleren. Lambasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambasi geeft een lange en hoge pass. Kartaji krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dauy - Praya Fc 2:0

84e minuut.
Asmara speelt de bal door. Rasyid rent richting de bal. Rasyid passt de bal met de wreef. Setyabudi rent richting de bal. Setyabudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lestaluhu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kartaji. Goede buitenspelval van de verdediging. Sernay neemt vlug de vrije trap. Rayar rent richting de bal. Rayar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dauy 53%, Praya Fc 47%.
dauy - Praya Fc 2:0