Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D3 Community Tingkat RT
Oz Tactiek Anak Lorong
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Malibela rent richting de bal. Malibela met een sublieme pass. Klungelig pakt Sapto de bal. Sapto schiet op doel. Budi Kusuma probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Jamani de bal. Sapto is nu in balbezit. Jamani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wirawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal met een sublieme pass. Rahman is nu in balbezit. Rahman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nurpijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal probeert naar een medespeler te passen. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto geeft een lange en hoge pass. Jamani heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hamdani neemt de hoekschop. Guntara verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryanto neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jamani heeft problemen om de bal te vangen. Wirawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamani maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jamani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jamani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 56%, Tingkat RT 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D3 Community - Tingkat RT 0:0

67e minuut.
Sanubari is nu in balbezit. Wirawan is nu in balbezit. Setyabudi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Setyabudi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 53%, Tingkat RT 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D3 Community - Tingkat RT 0:0