Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tingkat RT D3 Community
Anak Lorong Tactiek Oz
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nurpijal passt de bal zonder na te denken. Ryanto rent richting de bal. Ryanto speelt de bal door. Darma rent richting de bal. Darma draait met de bal, schiet en ... Hariantoko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sapto speelt de bal door. Malibela bereikt de bal nog maar net als eerste. Malibela draait met de bal, schiet en ... Sapto is nu in balbezit. Sapto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Jamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdani onderschept slim de pass. Hamdani met een sublieme pass. Darma rent richting de bal. Darma haalt uit met een fantastische trap. Hariantoko bokst de bal weg. Klungelig pakt Prihatin de bal. Kharisma is nu in balbezit. Kharisma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah rent richting de bal. Sanubari begaat een overtreding. Sanubari krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adiprasetyo probeert naar een medespeler te passen. Budi Kusuma probeert de bal met de borst te controleren. Sapto is nu in balbezit. Sapto schiet op doel. Pamungkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - D3 Community 1:0

43e minuut.
Adiprasetyo geeft de bal voor. Waidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sapto rent richting de bal. Sapto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - D3 Community 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 47%, D3 Community 53%.
Tingkat RT - D3 Community 2:0

80e minuut.
Ryanto probeert naar een medespeler te passen. Darma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prihatin. Darma raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Setyabudi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 48%, D3 Community 52%.
Tingkat RT - D3 Community 2:0