Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasi Kuning PRABOWO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Affandi speelt de bal door. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiqrahman is nu in balbezit. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zakaria is nu in balbezit. Hutapea rent richting de bal. Hutapea passt de bal met de wreef. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tanuredjo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sapara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapara probeert naar een medespeler te passen. Taufiqrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiqrahman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tanjung verovert de bal door een tackle van achteren. Tanjung passt de bal met de wreef. Taufiqrahman rent richting de bal. Taufiqrahman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salisbury de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tanuredjo schiet op doel. Klungelig pakt Besoes de bal. Hutapea rent richting de bal. Hutapea schiet op doel. Sapara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasi Kuning 52%, PRABOWO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasi Kuning - PRABOWO 0:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simanjuntak trapt de bal weg van het doel. Zakaria kopt de bal weg. Taufiqrahman is nu in balbezit. Taufiqrahman schiet op doel. Paal! Salisbury probeert naar een medespeler te passen. Taufiqrahman is nu in balbezit. Taufiqrahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasi Kuning - PRABOWO 1:0

52e minuut.
Affandi geeft een lange en hoge pass. Zaenal kopt de bal weg. Taufiqrahman probeert de bal met de borst te controleren. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasi Kuning - PRABOWO 2:0

60e minuut.
Setyabudi geeft de bal voor. Ryanto rent richting de bal. Ryanto met een sublieme pass. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Setyabudi de bal. Solehan is nu in balbezit. Solehan geeft een lange en hoge pass. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo schiet op doel. Andriyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasi Kuning 54%, PRABOWO 46%.
Nasi Kuning - PRABOWO 2:0