Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
onstore Praya Fc
biasa Tactiek serang
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Novelli is nu in balbezit. Sernay onderschept slim de pass. Sernay probeert naar een medespeler te passen. Rayar is nu in balbezit. Rayar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Mulyono rent richting de bal. Setyabudi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mulyono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Supriono met een snel genomen vrije trap. Verderio geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Baldassare is nu in balbezit. Bachdim verovert de bal door een tackle van achteren. Bachdim geeft de bal voor. Rayar probeert de bal met de borst te controleren. Rayar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sernay is nu in balbezit. Novelli verovert de bal door een tackle van achteren. Novelli probeert naar een medespeler te passen. Baldassare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Suteja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Praya Fc 1:0

27e minuut.
Fitriansyah geeft de bal voor. Zumbo is nu in balbezit. Zumbo geeft de bal voor. Munawir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bachdim bereikt de bal nog maar net als eerste. Besoes onderschept slim de pass. Suabey probeert naar een medespeler te passen. Rayar is nu in balbezit. Rayar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zumbo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fitriansyah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setyabudi geeft een hoge lob. Rayar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
onstore - Praya Fc 1:1

42e minuut.
Rayar is nu in balbezit. Šofranić is nu in balbezit. Rayar verovert de bal door een tackle van achteren. Munawir rent richting de bal. Munawir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 65%, Praya Fc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
onstore - Praya Fc 1:1

50e minuut.
Supriono kopt de bal weg. Verderio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prasetyo. Prasetyo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Daar is Mar zuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munawir rent richting de bal. Munawir passt de bal met de wreef. Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mar zuki rent richting de bal. Munawir is nu in balbezit. Munawir passt de bal zonder na te denken. Rayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Praya Fc 1:2

78e minuut.
Sulaiman geeft de bal voor. Inworp. Mar zuki met de inworp. Baldassare rent richting de bal. Baldassare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Prasetyo rent richting de bal. Sernay met een sublieme pass. Rayar is nu in balbezit. Rayar schiet op doel. Kartasas mita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - Praya Fc 1:3

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Suabey zal de hoekschop nemen. Setyabudi is nu in balbezit. Setyabudi draait met de bal, schiet en ... Rayar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 65%, Praya Fc 35%.
onstore - Praya Fc 1:3