Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRABOWO Praya Fc
Normal Tactiek serang
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hutapea rent richting de bal. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutapea rent richting de bal. Hutapea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Irawan kopt de bal weg. Inworp. Bachdim met een snelle inworp. Munawir is nu in balbezit. Munawir draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PRABOWO - Praya Fc 0:1

29e minuut.
Solehan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutapea rent richting de bal. Hutapea passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hutapea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRABOWO - Praya Fc 1:1

41e minuut.
Sernay passt de bal in één keer door. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi is nu in balbezit. Rayar rent richting de bal. Rayar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 67%, Praya Fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRABOWO - Praya Fc 1:1

62e minuut.
Sernay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutapea verovert de bal door een tackle van achteren. Hutapea passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Suteja bokst de bal weg.

87e minuut.
Hutapea passt de bal zonder na te denken. Suabey rent richting de bal. Suabey speelt de bal door. Rayar rent richting de bal. Rayar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 49%, Praya Fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRABOWO - Praya Fc 1:1