Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D3 Community AQ FC
Oz Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pamungkas trapt de bal weg. Ryanto kopt de bal weg. Darma rent richting de bal. Kharisma rent richting de bal. Kharisma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra onderschept slim de pass. Budi Kusuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra onderschept slim de pass. Syahputra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Soeharto kopt de bal weg. Klungelig pakt Syahputra de bal. Budi Kusuma is nu in balbezit. Syahputra is nu in balbezit. Syahputra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fitriansyah geeft een hoge lob. Nurpijal kopt de bal weg. Darma is nu in balbezit. Darma schiet op doel. Salim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D3 Community - AQ FC 1:0

15e minuut.
Hutapea rent richting de bal. Hutapea geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah heeft problemen om de bal te vangen. Wijakesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijakesuma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D3 Community - AQ FC 1:1

17e minuut.
Nurpijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal passt de bal met de wreef. Darma rent richting de bal. Darma haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pekey de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Wijakesuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamani rent richting de bal. Syahputra rent richting de bal. Syahputra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Budi Kusuma de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ryanto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nurpijal de bal. Nurpijal geeft de bal voor. Darma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
D3 Community - AQ FC 2:1

37e minuut.
Hamdani rent richting de bal. Hamdani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sunarto de bal. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 64%, AQ FC 36%.
D3 Community - AQ FC 2:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waidi met een snelle inworp. Setyabudi speelt de bal door. Daar is Kharisma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kharisma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sujianto is nu in balbezit. Sujianto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fitriansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sujianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sujianto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sujianto onderschept slim de pass. Sujianto speelt de bal door. Klungelig pakt Syahputra de bal. Syahputra schiet op doel. Wijakesuma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sujianto rent richting de bal. Sujianto geeft een hoge lob. Hamdani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wijakesuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijakesuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hutapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutapea met een sublieme pass. Setyabudi geeft de bal voor. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma draait met de bal, schiet en ... Salim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 50%, AQ FC 50%.
D3 Community - AQ FC 2:1