Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dauy Tingkat RT
Normal Tactiek Anak Lorong
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
Awaludin met een harde bal richting middenveld. Sanubari kopt de bal weg. Asmara heeft problemen om de bal te vangen. Sapto is nu in balbezit. Sapto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dauy - Tingkat RT 0:1

31e minuut.
Watulingas onderschept slim de pass. Gebze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebze geeft een hoge lob. Subagio rent richting de bal. Subagio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dauy 44%, Tingkat RT 56%.
dauy - Tingkat RT 0:1

59e minuut.
Wirawan passt de bal in één keer door. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo passt de bal in één keer door. Sapto is nu in balbezit. Sapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dauy - Tingkat RT 0:2

62e minuut.
Lambasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subagio probeert de bal met de borst te controleren. Subagio geeft een lange en hoge pass. Gebze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebze geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Prihatin rent richting de bal. Prihatin geeft een hoge lob. Lestaluhu kopt de bal weg. Sapto heeft problemen om de bal te vangen. Sapto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiprasetyo speelt de bal door. Sapto rent richting de bal. Sapto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sanubari de bal onder controle te krijgen. Paal! Awaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Wirawan probeert naar een medespeler te passen. Asmara heeft problemen om de bal te vangen. Wirawan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wirawan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dauy 46%, Tingkat RT 54%.
dauy - Tingkat RT 0:2