Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tingkat RT dauy
Anak Lorong Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestaluhu is nu in balbezit. Sapto onderschept slim de pass. Sapto schiet op doel. Awaludin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - dauy 1:0

20e minuut.
Wirawan speelt de bal door. Watulingas rent richting de bal. Watulingas geeft de bal voor. Sapto rent richting de bal. Sapto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prihatin trapt de bal weg. Malibela kopt de bal weg. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wirawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio verovert de bal door een tackle van achteren. Subagio passt de bal zonder na te denken. Lambasi is nu in balbezit. Lambasi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gebze geeft een lange en hoge pass. Asmara rent richting de bal. Asmara speelt de bal door. Subagio is nu in balbezit. Subagio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 56%, dauy 44%.
Tingkat RT - dauy 1:0

50e minuut.
Yani met een sublieme pass. Guntara is nu in balbezit. Guntara speelt de bal door. Klungelig pakt Sapto de bal. Sapto draait met de bal, schiet en ... Awaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Harmanto is nu in balbezit. Subagio is nu in balbezit. Harmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Subagio rent richting de bal. Subagio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yani is nu in balbezit. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari geeft een lange en hoge pass. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wirawan onderschept slim de pass. Wirawan passt de bal met de wreef. Sapto is nu in balbezit. Sapto schiet op doel. Sanubari probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malibela zal de hoekschop nemen. Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanubari de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kombey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari is nu in balbezit. Sanubari passt de bal zonder na te denken. Malibela is nu in balbezit. Malibela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Watulingas rent richting de bal. Watulingas geeft een hoge lob. Sanubari kan de bal niet met de borst controleren. Sapto rent richting de bal. Sapto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 48%, dauy 52%.
Tingkat RT - dauy 1:0