Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D3 Community Praya Fc
Oz Tactiek serang
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kharisma onderschept slim de pass. Darma rent richting de bal. Kharisma is nu in balbezit. Kharisma haalt uit met een fantastische trap. Suteja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Waidi geeft de bal voor. Inworp. Suabey met een snelle inworp. Munawir is nu in balbezit. Munawir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ryanto is nu in balbezit. Ryanto passt de bal met de wreef. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal onderschept slim de pass. Nurpijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah met een sublieme pass. Budi Kusuma heeft problemen om de bal te vangen. Rayar is nu in balbezit. Rayar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D3 Community - Praya Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 64%, Praya Fc 36%.
D3 Community - Praya Fc 0:1

48e minuut.
Rayar passt de bal in één keer door. Suabey is nu in balbezit. Suabey passt de bal zonder na te denken. Munawir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D3 Community - Praya Fc 0:2

64e minuut.
Pamungkas met een harde bal richting middenveld. Suherman kopt de bal weg. Darma rent richting de bal. Darma draait met de bal, schiet en ... Suteja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D3 Community - Praya Fc 1:2

75e minuut.
Klungelig pakt Sulaiman de bal. Setyabudi is nu in balbezit. Setyabudi passt de bal in één keer door. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma haalt uit met een fantastische trap. Suteja bokst de bal weg. Munawir kopt de bal weg. Rayar is nu in balbezit. Met opzet legt Budi Kusuma zijn tegenspeler op de grond. Budi Kusuma is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Rayar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sernay wilt de vrije trap nemen. Pamungkas speelt de bal door. Sulaiman kopt de bal weg. Sernay rent richting de bal. Suabey geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D3 Community 52%, Praya Fc 48%.
D3 Community - Praya Fc 1:2