Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praya Fc D3 Community
serang Tactiek Oz
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Setyabudi rent richting de bal. Sernay is nu in balbezit. Setyabudi onderschept slim de pass. Nurpijal rent richting de bal. Nurpijal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fitriansyah probeert naar een medespeler te passen. Setyabudi heeft problemen om de bal te vangen. Jamani begaat een overtreding. Setyabudi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sernay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Pamungkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Budi Kusuma de bal. Rayar rent richting de bal. Rayar haalt uit met een fantastische trap. Pamungkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Jamani de bal. Munawir is nu in balbezit. Hamdani is nu in balbezit. Munawir verovert de bal door een tackle van achteren. Munawir haalt uit met een fantastische trap. Pamungkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Budi Kusuma geeft een hoge lob. Kharisma kopt de bal weg. Nurpijal rent richting de bal. Darma rent richting de bal. Darma schiet op doel. Suteja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Praya Fc - D3 Community 0:1

31e minuut.
Hamdani verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdani geeft de bal voor. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Darma draait met de bal, schiet en ... Suteja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sulaiman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamdani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurpijal probeert de bal met de borst te controleren. Nurpijal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kharisma is nu in balbezit. Kharisma passt de bal zonder na te denken. Darma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurpijal rent richting de bal. Nurpijal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 58%, D3 Community 42%.
Praya Fc - D3 Community 0:1

51e minuut.
Fitriansyah met een sublieme pass. Herlambang rent richting de bal. Herlambang geeft een lange en hoge pass. Rayar rent richting de bal. Rayar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nurpijal rent richting de bal. Bachdim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurpijal raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamdani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darma springt en kopt de bal. Suteja bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Ryanto de bal. Ryanto geeft een lange en hoge pass. Kharisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharisma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Praya Fc - D3 Community 0:2

73e minuut.
Herlambang is nu in balbezit. Herlambang geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah kopt de bal weg. Munawir bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fitriansyah probeert naar een medespeler te passen. Kharisma is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulaiman. Sulaiman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 45%, D3 Community 55%.
Praya Fc - D3 Community 0:2