Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AQ FC PRABOWO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bachtiar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wijakesuma komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Waropen is nu in balbezit. Waropen geeft een lange en hoge pass. Mochtar heeft problemen om de bal te vangen. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hutapea speelt de bal door. Pekey geeft een hoge lob. Affandi rent richting de bal. Prasetyo onderschept slim de pass. Prasetyo schiet op doel. Simanjuntak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 49%, PRABOWO 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AQ FC - PRABOWO 0:0

84e minuut.
Solehan probeert naar een medespeler te passen. Tanuredjo is nu in balbezit. Pekey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Affandi de bal onder controle te krijgen. Prasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Affandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prasetyo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Prasetyo kan niet meer verder spelen. Togubu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ryanto met een sublieme pass. Mochtar rent richting de bal. Mochtar passt de bal met de wreef. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 47%, PRABOWO 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AQ FC - PRABOWO 0:0