Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tingkat RT onstore
Anak Lorong Tactiek biasa
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Sanubari onderschept slim de pass. Sanubari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanz Cordón de bal. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kutepov rent richting de bal. Sapto onderschept slim de pass. Wirawan is nu in balbezit. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wirawan onderschept slim de pass. Wirawan met een sublieme pass. Baldo Bento is nu in balbezit. Sapto onderschept slim de pass. Sapto schiet op doel. Kartasas mita bokst de bal weg. Baldo Bento heeft problemen om de bal te vangen. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - onstore 1:0

27e minuut.
Sapto passt de bal met de wreef. Sanubari probeert naar een medespeler te passen. Sapto rent richting de bal. Sapto draait met de bal, schiet en ... Šofranić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kartasas mita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - onstore 2:0

32e minuut.
Daar is Besoes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldassare bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirawan maakt een afschuwelijke overtreding. Wirawan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Watulingas rent richting de bal. Watulingas speelt de bal door. Klungelig pakt Wisudo de bal. Baldassare is nu in balbezit. Baldassare haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 30%, onstore 70%.
Tingkat RT - onstore 2:0

48e minuut.
Baldo Bento is nu in balbezit. Wirawan verovert de bal door een tackle van achteren. Wirawan speelt de bal door. Klungelig pakt Sapto de bal. Sapto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - onstore 3:0

55e minuut.
Daar is Verderio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli passt de bal zonder na te denken. Baldassare rent richting de bal. Baldassare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - onstore 3:1

69e minuut.
Adiprasetyo kopt de bal weg. Sapto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutepov rent richting de bal. Sapto is nu in balbezit. Sapto haalt uit met een fantastische trap. Kartasas mita bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Watulingas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sapto de bal onder controle te krijgen. Baldo Bento is nu in balbezit. Sapto verovert de bal door een tackle van achteren. Sapto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sanubari kopt de bal weg. Kutepov is nu in balbezit. Wirawan onderschept slim de pass. Sapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tingkat RT - onstore 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tingkat RT 36%, onstore 64%.
Tingkat RT - onstore 4:1