Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AQ FC Nasi Kuning
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Zaenal kan de bal niet met de borst controleren. Adnyana onderschept slim de pass. Adnyana speelt de bal door. Prasetyo is nu in balbezit. Prasetyo schiet op doel. Andriyanto bokst de bal weg.

12e minuut.
Prasetyo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polim komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Zaenal rent richting de bal. Adnyana verovert de bal door een tackle van achteren. Adnyana met een sublieme pass. Polim rent richting de bal. Polim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sapara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bachtiar met een snelle inworp. Syahputra rent richting de bal. Syahputra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AQ FC - Nasi Kuning 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 44%, Nasi Kuning 56%.
AQ FC - Nasi Kuning 1:0

56e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto passt de bal zonder na te denken. Besoes is nu in balbezit. Polim onderschept slim de pass. Polim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wardoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AQ FC - Nasi Kuning 2:0

57e minuut.
Setyabudi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bachtiar met een snelle inworp. Syahputra is nu in balbezit. Syahputra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutapea met de inworp. Daar is Syahputra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syahputra schiet op doel. Sapara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Setyabudi geeft de bal voor. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Faisal probeert naar een medespeler te passen. Lukito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lukito rent richting de bal. Candra rent richting de bal. Lukito verovert de bal door een tackle van achteren. Lukito haalt uit met een fantastische trap. Salim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mochtar met een sublieme pass. Syahputra is nu in balbezit. Polim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra rent richting de bal. Syahputra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AQ FC - Nasi Kuning 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AQ FC 33%, Nasi Kuning 67%.
AQ FC - Nasi Kuning 3:0