Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRABOWO dauy
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tanuredjo is nu in balbezit. Kombey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo begaat een overtreding. Tanuredjo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Yani rent richting de bal. Hutapea onderschept slim de pass. Hutapea speelt de bal door. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Yudha rent richting de bal. Tanuredjo onderschept slim de pass. Hutagaol rent richting de bal. Tanuredjo onderschept slim de pass. Tanuredjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yani rent richting de bal. Yani passt de bal met de wreef. Affandi speelt de bal door. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Awaludin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 30%, dauy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRABOWO - dauy 0:0

56e minuut.
Hutagaol is nu in balbezit. Hutagaol passt de bal in één keer door. Jafar geeft een lange en hoge pass. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Awaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanani neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jafar kopt de bal weg. Hutapea rent richting de bal. Hutapea passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Waropen kopt de bal weg. Yani rent richting de bal. Yani probeert naar een medespeler te passen. Harmanto is nu in balbezit. Harmanto schiet op doel. Paal! Simanjuntak bokst de bal weg.

68e minuut.
Affandi geeft een lange en hoge pass. Ryanto kopt de bal weg. Daar is Hutapea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lestaluhu met een harde bal richting middenveld. Ryanto kopt de bal weg. Hutapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutapea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Fanani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutapea met een sublieme pass. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lestaluhu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lestaluhu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awaludin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRABOWO 31%, dauy 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRABOWO - dauy 0:0