Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
onstore PRABOWO
biasa Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 21
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap. Ryanto kan de bal niet met de borst controleren. Besoes is nu in balbezit. Hutapea verovert de bal door een tackle van achteren. Hutapea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Waropen passt de bal met de wreef. Hutapea is nu in balbezit. Hutapea passt de bal zonder na te denken. Tanuredjo rent richting de bal. Tanuredjo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Šofranić geeft de bal voor. Inworp. Fanani met de inworp. Hutapea is nu in balbezit. Hutapea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hutapea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirsten is nu in balbezit. Solehan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solehan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hutapea met een sublieme pass. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić rent richting de bal. Tanuredjo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanuredjo schiet op doel. Kartasas mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanuredjo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Solehan is nu in balbezit. Solehan geeft een lange en hoge pass. Fanani met een sublieme pass. Tanuredjo is nu in balbezit. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... Kartasas mita bokst de bal weg.

45e minuut.
Waropen onderschept slim de pass. Hutapea rent richting de bal. Hutapea passt de bal met de wreef. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 67%, PRABOWO 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
onstore - PRABOWO 0:0

48e minuut.
Tanuredjo verovert de bal door een tackle van achteren. Tanuredjo geeft de bal voor. Kutepov kan de bal niet met de borst controleren. Hutapea is nu in balbezit. Hutapea haalt uit met een fantastische trap. Kartasas mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mar zuki met een snelle inworp. Besoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar begaat een overtreding. Besoes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Besoes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simanjuntak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hutapea geeft een lange en hoge pass. Fanani is nu in balbezit. Fanani passt de bal in één keer door. Daar is Tanuredjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanuredjo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - PRABOWO 0:1

72e minuut.
Tanuredjo draait met de bal, schiet en ... Baldo Bento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutepov rent richting de bal. Hutapea verovert de bal door een tackle van achteren. Hutapea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Šofranić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hutapea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutapea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tanuredjo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tanuredjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanuredjo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
onstore - PRABOWO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onstore 67%, PRABOWO 33%.
onstore - PRABOWO 0:2