Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[RnW] United Bali Red-Yellow
The Killer Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Irianto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syahputra met de inworp. Rajasa rent richting de bal. Rajasa schiet op doel. Sutiono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - Bali Red-Yellow 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Syahputra de bal. Rajasa rent richting de bal. Rajasa passt de bal zonder na te denken. Manurung rent richting de bal. Manurung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Widodo heeft problemen om de bal te vangen. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Widodo. Widodo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Suprapto met een sublieme pass. Misrun rent richting de bal. Misrun speelt de bal door. Kholiq is nu in balbezit. Kholiq draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [RnW] United 45%, Bali Red-Yellow 55%.
[RnW] United - Bali Red-Yellow 1:0

60e minuut.
Manurung is nu in balbezit. Manurung passt de bal met de wreef. Suprapto speelt de bal door. Manurung bereikt de bal nog maar net als eerste. Manurung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Syahrizal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajasa rent richting de bal. Rajasa haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Handoyo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - Bali Red-Yellow 2:0

74e minuut.
Daar is Misrun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darwis rent richting de bal. Darwis probeert naar een medespeler te passen. Manurung rent richting de bal. Manurung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - Bali Red-Yellow 3:0

80e minuut.
Yazir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sumbawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misrun probeert de bal met de borst te controleren. Misrun draait met de bal, schiet en ... Paal! Kholiq rent richting de bal. Kholiq draait met de bal, schiet en ... Yani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Roekito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sumbawa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [RnW] United 40%, Bali Red-Yellow 60%.
[RnW] United - Bali Red-Yellow 3:0