Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 13:24
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.05 [del]
  • Stadion: ULYA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
ULYA Kaum CF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Inworp. Lesmana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono verovert de bal door een tackle van achteren. Sutiono haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Soedarmoko kopt de bal weg. Poluakan met een sublieme pass. Soetrisno is nu in balbezit. Saragih onderschept slim de pass. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Soedarmoko met een sublieme pass. Sutiono met een sublieme pass. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez schiet op doel. Lumbuun probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bachir geeft een hoge lob. Juni Antara probeert naar een medespeler te passen. Saragih rent richting de bal. Saragih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULYA - Kaum CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULYA 49%, Kaum CF 51%.
ULYA - Kaum CF 1:0

52e minuut.
Mansawan geeft een hoge lob. Inworp. Prayono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutiono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bonsapia rent richting de bal. Agachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agachi geeft een lange en hoge pass. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachir speelt de bal door. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih haalt uit met een fantastische trap. Sungkar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULYA 57%, Kaum CF 43%.
ULYA - Kaum CF 1:0