Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 13:25
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.05 [del]
  • Stadion: ULYA Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3058
ULYA [RnW] United
Normal Tactiek The Killer
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


43e minuut.
Sutiono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Numfor met de inworp. Poluakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poluakan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULYA 59%, [RnW] United 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULYA - [RnW] United 0:0

47e minuut.
Yazir geeft een lange en hoge pass. Matias is nu in balbezit. Makatindu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Juni Antara passt de bal met de wreef. Poluakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poluakan geeft een lange en hoge pass. Saragih rent richting de bal. Saragih geeft een hoge lob. Yani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULYA - [RnW] United 1:0

57e minuut.
Dinata geeft een hoge lob. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto met een sublieme pass. Manurung bereikt de bal nog maar net als eerste. Manurung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Matias kopt de bal weg. Lumbuun speelt de bal door. Manurung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manurung haalt uit met een fantastische trap. Rahmanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Darwis geeft de bal voor. Syahputra heeft problemen om de bal te vangen. Syahputra met een sublieme pass. Manurung bereikt de bal nog maar net als eerste. Manurung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULYA 39%, [RnW] United 61%.
ULYA - [RnW] United 1:0