Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[RnW] United ULYA
The Killer Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Numfor geeft een hoge lob. Rajasa speelt de bal door. Santoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Manurung is nu in balbezit. Manurung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - ULYA 1:0

16e minuut.
Lesmana geeft een lange en hoge pass. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutiono. Sutiono krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Poluakan haalt uit met een fantastische trap. Yani met een sublieme pass. Novianto kopt de bal weg. Poluakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poluakan schiet op doel. Yani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
[RnW] United - ULYA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [RnW] United 54%, ULYA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
[RnW] United - ULYA 1:1

60e minuut.
Dinata passt de bal in één keer door. Daar is Lesmana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmana probeert naar een medespeler te passen. Poluakan is nu in balbezit. Poluakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - ULYA 1:2

80e minuut.
Daar is Dinata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poluakan is nu in balbezit. Poluakan geeft een hoge lob. Juni Antara bereikt de bal nog maar net als eerste. Juni Antara schiet op doel. Yani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
[RnW] United - ULYA 1:3

87e minuut.
Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmana passt de bal met de wreef. Poluakan is nu in balbezit. Poluakan haalt uit met een fantastische trap. Silalahi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roekito trapt de bal weg van het doel. Rajasa speelt de bal door. Manurung is nu in balbezit. Manurung schiet op doel. Rahmanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [RnW] United 52%, ULYA 48%.
[RnW] United - ULYA 1:3