Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bali Red-Yellow ULYA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Mansawan met een snelle inworp. Novianto probeert naar een medespeler te passen. Saragih is nu in balbezit. Saragih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sumbawa probeert naar een medespeler te passen. Novianto is nu in balbezit. Novianto passt de bal zonder na te denken. Kholiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Kholiq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Kandaga de bal. Kandaga speelt de bal door. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kholiq verovert de bal door een tackle van achteren. Kholiq schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Poluakan is nu in balbezit. Poluakan passt de bal zonder na te denken. Kholiq rent richting de bal. Kholiq draait met de bal, schiet en ... Rahmanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bali Red-Yellow - ULYA 1:0

34e minuut.
Hamdar passt de bal met de wreef. Santoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoso geeft een lange en hoge pass. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bali Red-Yellow 49%, ULYA 51%.
Bali Red-Yellow - ULYA 1:0

53e minuut.
Makatindu passt de bal zonder na te denken. Daar is Saragih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogoai. Ogoai krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Makatindu met een sublieme pass. Agachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agachi met een sublieme pass. Saragih is nu in balbezit. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Numfor is nu in balbezit. Numfor geeft een hoge lob. Novianto is nu in balbezit. Juni Antara rent richting de bal. Juni Antara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bali Red-Yellow 66%, ULYA 34%.
Bali Red-Yellow - ULYA 1:0