Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaum CF [RnW] United
Normal Tactiek The Killer
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Budiarto met een sublieme pass. Bachir is nu in balbezit. Manurung verovert de bal door een tackle van achteren. Manurung haalt uit met een fantastische trap. Sungkar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Soedarmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto verovert de bal door een tackle van achteren. Budiarto speelt de bal door. Manurung bereikt de bal nog maar net als eerste. Manurung haalt uit met een fantastische trap. Sungkar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bachir geeft de bal voor. Inworp. Syahputra met de inworp. Rajasa kan de bal niet met de borst controleren. Rajasa draait met de bal, schiet en ... Sungkar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manurung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sutiono controleert de bal met de borst. Sutiono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono begaat een overtreding. Sutiono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiraguna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rajasa verovert de bal door een tackle van achteren. Rajasa geeft een lange en hoge pass. Daar is Hudaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manurung is nu in balbezit. Manurung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sutiono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono passt de bal zonder na te denken. Roekito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez onderschept slim de pass. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Yani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Budiarto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nainggolan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaum CF 54%, [RnW] United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaum CF - [RnW] United 0:0

56e minuut.
Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasa probeert naar een medespeler te passen. Manurung rent richting de bal. Manurung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Gonzalez de bal. Sutiono rent richting de bal. Roekito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono schiet op doel. Yani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soetrisno trapt de bal weg. Darwis heeft problemen om de bal te vangen. Sutiono rent richting de bal. Sutiono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yani trapt de bal weg. Soedarmoko kopt de bal weg. Wiraguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiraguna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaum CF - [RnW] United 1:0

85e minuut.
Besoes is nu in balbezit. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan passt de bal zonder na te denken. Manurung rent richting de bal. Manurung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaum CF - [RnW] United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaum CF 45%, [RnW] United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaum CF - [RnW] United 1:1