Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEUBEL FC Kaum CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Sinaga rent richting de bal. Prayono geeft een lange en hoge pass. Danubrata probeert de bal aan de voet te houden. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sungkar trapt de bal weg van het doel. Wiraguna kopt de bal weg. Klungelig pakt Hendardi de bal. Sutiono is nu in balbezit. Sutiono haalt uit met een fantastische trap. Mariandy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Walian haalt uit met een fantastische trap. Hudaya probeert de bal aan de voet te houden. Wiraguna is nu in balbezit. Suseno onderschept slim de pass. Suseno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hudaya geeft een hoge lob. Subarkah bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bonsapia zijn tegenspeler op de grond. Bonsapia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEUBEL FC 44%, Kaum CF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MEUBEL FC - Kaum CF 0:0

48e minuut.
Bachir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiraguna rent richting de bal. Wiraguna met een sublieme pass. Sutiono rent richting de bal. Sutiono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MEUBEL FC - Kaum CF 0:1

56e minuut.
Besoes rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hendardi met een snelle inworp. Rifai rent richting de bal. Rifai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sutiono speelt de bal door. Gonzalez rent richting de bal. Kholiq is nu in balbezit. Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sutiono verovert de bal door een tackle van achteren. Sutiono passt de bal met de wreef. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez schiet op doel. Mariandy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Kholiq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzalez raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiraguna met een snel genomen vrije trap. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sinaga met de inworp. Suseno is nu in balbezit. Wiraguna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suseno raakt geblesseerd tijdens het duel. Suseno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEUBEL FC 51%, Kaum CF 49%.
MEUBEL FC - Kaum CF 0:1