Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaum CF jelupang pas society
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Soedarmoko speelt de bal door. Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia speelt de bal door. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Gonzalez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaum CF - jelupang pas society 1:0

6e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Ruhiyat rent richting de bal. Sutiono onderschept slim de pass. Sutiono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sungkar niet meer kan verder spelen. Subarkah komt het veld opgelopen.

16e minuut.
De`Fretes kopt de bal weg. Daar is Soetrisno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwandi rent richting de bal. Suwandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaum CF - jelupang pas society 1:1

19e minuut.
Ruhiyat heeft problemen om de bal te vangen. Sutiono verovert de bal door een tackle van achteren. Sutiono probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Adyaksa met een sublieme pass. Suryono heeft problemen om de bal te vangen. Suryono met een sublieme pass. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi draait met de bal, schiet en ... Subarkah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Suwandi is nu in balbezit. Suryono is nu in balbezit. Suwandi is nu in balbezit. Suryono rent richting de bal. Suryono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaum CF - jelupang pas society 1:2

41e minuut.
Suryono passt de bal zonder na te denken. Suwandi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soedarmoko. Soedarmoko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaum CF 53%, jelupang pas society 47%.
Kaum CF - jelupang pas society 1:2

49e minuut.
Soedarmoko geeft een hoge lob. Gonzalez kan de bal niet met de borst controleren. Pulalo rent richting de bal. Sutiono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutiono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wiraguna is nu in balbezit. Suryono rent richting de bal. Suryono passt de bal in één keer door. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bonsapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsapia met een sublieme pass. Sutiono rent richting de bal. Sutiono geeft de bal voor. Prayono met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaum CF 50%, jelupang pas society 50%.
Kaum CF - jelupang pas society 1:2