Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jelupang pas society [RnW] United
Normal Tactiek The Killer
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Suryono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suwandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruhiyat rent richting de bal. Matias onderschept slim de pass. Matias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Darwis met de inworp. Budiarto is nu in balbezit. Budiarto geeft een hoge lob. Manurung rent richting de bal. Manurung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jelupang pas society - [RnW] United 0:1

23e minuut.
Budiarto kopt de bal weg. Klungelig pakt De`Fretes de bal. De`Fretes speelt de bal door. Salim speelt de bal door. Suryono geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Matias rent richting de bal. Ruhiyat onderschept slim de pass. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. Yani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jelupang pas society - [RnW] United 1:1

32e minuut.
Sirait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salim rent richting de bal. Salim geeft een lange en hoge pass. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Suryono is nu in balbezit. Suryono geeft de bal voor. Daar is Yazir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jelupang pas society - [RnW] United 2:1

43e minuut.
Darwis geeft de bal voor. Inworp. Salim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suryono rent richting de bal. Suryono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jelupang pas society - [RnW] United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jelupang pas society 56%, [RnW] United 44%.
jelupang pas society - [RnW] United 3:1

75e minuut.
Sirait verovert de bal door een tackle van achteren. Sirait geeft de bal voor. Syahputra kopt de bal weg. Matias rent richting de bal. Matias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias met een sublieme pass. Him Tjiang probeert de bal met de borst te controleren. Manurung rent richting de bal. Manurung draait met de bal, schiet en ... Muladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jelupang pas society - [RnW] United 3:2

84e minuut.
Salim met een snelle inworp. Suryono rent richting de bal. Suryono geeft de bal voor. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jelupang pas society 52%, [RnW] United 48%.
jelupang pas society - [RnW] United 3:2