Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
angga25 DIDIK FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Supriono verovert de bal door een tackle van achteren. Supriono met een sublieme pass. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
angga25 - DIDIK FC 1:0

12e minuut.
Tamani passt de bal met de wreef. Darmawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmawan speelt de bal door. Atmajaya is nu in balbezit. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angga25 53%, DIDIK FC 47%.
angga25 - DIDIK FC 1:0

53e minuut.
Lubis passt de bal zonder na te denken. Riyadi rent richting de bal. Riyadi met een sublieme pass. Daar is Hutabarat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriono geeft een lange en hoge pass. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bintang de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Husein is nu in balbezit. Husein met een sublieme pass. Riyadi is nu in balbezit. Daar is Hutabarat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Tamani onderschept slim de pass. Tamani passt de bal met de wreef. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suyanto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: angga25 44%, DIDIK FC 56%.
angga25 - DIDIK FC 1:0