Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC HORE A M angga25
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ruhiyat is nu in balbezit. Lubis onderschept slim de pass. Jatmiko is nu in balbezit. Riyadi onderschept slim de pass. Riyadi met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yahya met een harde bal richting middenveld. Supriono kopt de bal weg. Klungelig pakt Hutabarat de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Widianto de bal onder controle te krijgen. Yahya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Supriono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ryanto komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Arsana verovert de bal door een tackle van achteren. Arsana geeft een lange en hoge pass. Roekito controleert de bal met de borst. Widakuweno rent richting de bal. Widakuweno draait met de bal, schiet en ... Sihombing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC HORE A M - angga25 1:0

32e minuut.
Endang rent richting de bal. Endang probeert naar een medespeler te passen. Sianturi is nu in balbezit. Sianturi haalt uit met een fantastische trap. Sihombing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC HORE A M - angga25 2:0

39e minuut.
Riyadi rent richting de bal. Subadar verovert de bal door een tackle van achteren. Subadar met een sublieme pass. Sianturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianturi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC HORE A M 52%, angga25 48%.
SC HORE A M - angga25 2:0

49e minuut.
Ryanto is nu in balbezit. Ryanto passt de bal in één keer door. Abbas rent richting de bal. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dananjaya is nu in balbezit. Arsana begaat een overtreding. Arsana krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Abbas rent richting de bal. Sianturi onderschept slim de pass. Sianturi passt de bal in één keer door. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC HORE A M 51%, angga25 49%.
SC HORE A M - angga25 2:0