Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DIDIK FC Chelsea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Subadar probeert naar een medespeler te passen. Tamani rent richting de bal. Tamani met een sublieme pass. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ramanda passt de bal in één keer door. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsyad bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya verovert de bal door een tackle van achteren. Atmajaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hendrawan speelt de bal door. Klungelig pakt Tamani de bal. Tamani speelt de bal door. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya draait met de bal, schiet en ... Kasali bokst de bal weg.

24e minuut.
Subadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan onderschept slim de pass. Bintang is nu in balbezit. Irawan onderschept slim de pass. Irawan schiet op doel. Harsya bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Zaenal is nu in balbezit. Tamani rent richting de bal. Zaenal verovert de bal door een tackle van achteren. Irawan is nu in balbezit. Irawan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wisudo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christiawan met de inworp. Irawan is nu in balbezit. Irawan schiet op doel. Harsya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Sosomar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDIK FC - Chelsea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDIK FC 50%, Chelsea 50%.
DIDIK FC - Chelsea 0:1

55e minuut.
Subadar kopt de bal weg. Ramanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizal rent richting de bal. Atmajaya onderschept slim de pass. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Subadar is nu in balbezit. Subadar passt de bal zonder na te denken. Hendrawan rent richting de bal. Irawan onderschept slim de pass. Irawan draait met de bal, schiet en ... Harsya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hendrawan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andriyanto komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sunarto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaenal met een sublieme pass. Adnyana rent richting de bal. Adnyana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDIK FC - Chelsea 0:2

80e minuut.
Tamani passt de bal in één keer door. Irawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan passt de bal in één keer door. Adnyana is nu in balbezit. Adnyana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Darmawan de bal. Darmawan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atmajaya rent richting de bal. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap. Kasali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Waropen kopt de bal weg. Irawan is nu in balbezit. Subadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan onderschept slim de pass. Irawan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDIK FC 47%, Chelsea 53%.
DIDIK FC - Chelsea 0:2