Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barasati FC DIDIK FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Baldo Bento passt de bal met de wreef. Darmawan rent richting de bal. Darmawan passt de bal met de wreef. Atmajaya probeert de bal met de borst te controleren. Atmajaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Runtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamani onderschept slim de pass. Tamani speelt de bal door. Atmajaya rent richting de bal. Atmajaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barasati FC - DIDIK FC 0:1

9e minuut.
Baldo Bento is nu in balbezit. Tamani is nu in balbezit. Tamani speelt de bal door. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baldo Bento met een sublieme pass. Triyatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosomar begaat een overtreding. Sosomar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Subadar kan de bal niet met de borst controleren. Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subadar. Sudradjat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sudradjat kan niet meer verder spelen. Gumelar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barasati FC 56%, DIDIK FC 44%.
Barasati FC - DIDIK FC 0:1

50e minuut.
Tamani verovert de bal door een tackle van achteren. Tamani passt de bal zonder na te denken. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barasati FC - DIDIK FC 0:2

58e minuut.
Ruslan trapt de bal weg van het doel. Triyatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Triyatna probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Triyatna rent richting de bal. Triyatna geeft de bal voor. Daar is Bintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Supriyarso passt de bal zonder na te denken. Amo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gumelar de bal. Gumelar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Runtu verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrawan is nu in balbezit. Runtu begaat een overtreding. Runtu krijgt een gele kaart. Hendrawan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hendrawan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Karmadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atmajaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmajaya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. Amo met de inworp. Hendrawan rent richting de bal. Gumelar rent richting de bal. Gumelar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ramanda onderschept slim de pass. Baldo Bento rent richting de bal. Baldo Bento met een sublieme pass. Gumelar rent richting de bal. Gumelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barasati FC - DIDIK FC 1:2

79e minuut.
Baldo Bento met de inworp. Karmadi is nu in balbezit. Karmadi passt de bal met de wreef. Gumelar rent richting de bal. Gumelar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ramanda rent richting de bal. Ramanda geeft de bal voor. Daar is Atmajaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmawan is nu in balbezit. Darmawan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barasati FC 47%, DIDIK FC 53%.
Barasati FC - DIDIK FC 1:2