Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CONCAT UTD FC Baonk
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kuncoro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zainudin. Kuncoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zainudin met een sublieme pass. Solichin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Kuncoro probeert naar een medespeler te passen. Sudradjat is nu in balbezit. Sudradjat passt de bal zonder na te denken. Kuncoro rent richting de bal. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CONCAT UTD - FC Baonk 0:1

27e minuut.
Yazir probeert de bal met de borst te controleren. Runturambe rent richting de bal. Dayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambe onderschept slim de pass. Runturambe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Doeltrap. Bahalwan trapt de bal weg. Suprapto kopt de bal weg. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CONCAT UTD - FC Baonk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 46%, FC Baonk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CONCAT UTD - FC Baonk 1:1

47e minuut.
Priyanto speelt de bal door. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq met een sublieme pass. Runturambe is nu in balbezit. Runturambe haalt uit met een fantastische trap. Bahalwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Priyanto probeert naar een medespeler te passen. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin probeert naar een medespeler te passen. Fais rent richting de bal. Fais haalt uit met een fantastische trap. Sanjaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Sumantri met een snelle inworp. Tanjung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanjung met een sublieme pass. Suprapto is nu in balbezit. Suprapto geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sumantri is nu in balbezit. Sudradjat begaat een overtreding. Sumantri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Priyanto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Abbas de bal. Taufiq onderschept slim de pass. Taufiq haalt uit met een fantastische trap. Bahalwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CONCAT UTD - FC Baonk 2:1

75e minuut.
Nurcahyo met een sublieme pass. Taufiq heeft problemen om de bal te vangen. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambe rent richting de bal. Runturambe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dayat met een sublieme pass. Klungelig pakt Solichin de bal. Solichin passt de bal met de wreef. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 56%, FC Baonk 44%.
CONCAT UTD - FC Baonk 2:1