Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wong dewa FC Baonk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Wibisono is nu in balbezit. Sasongko rent richting de bal. Wibisono is nu in balbezit. Wibisono draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Titaley met de inworp. Wibisono is nu in balbezit. Wibisono draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuasalamony de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fais rent richting de bal. Wijaya verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Fais is nu in balbezit. Fais schiet op doel. Subekti bokst de bal weg.

24e minuut.
Wibisono passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sasongko de bal. Dayat is nu in balbezit. Wibisono verovert de bal door een tackle van achteren. Wibisono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Suheri geeft een lange en hoge pass. Dayat is nu in balbezit. Yanianto maakt een afschuwelijke overtreding. Yanianto krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronggear onderschept slim de pass. Kuncoro rent richting de bal. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suheri neemt de hoekschop. Klungelig pakt Wibisono de bal. Yanianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanianto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 45%, FC Baonk 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wong dewa - FC Baonk 0:0

57e minuut.
Wijaya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Togubu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Solichin kopt de bal weg. Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudradjat passt de bal in één keer door. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - FC Baonk 0:1

82e minuut.
Suheri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zulfikri komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Lesmana de bal onder controle te krijgen. Solichin is nu in balbezit. Sasongko onderschept slim de pass. Wibisono is nu in balbezit. Wibisono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 63%, FC Baonk 37%.
wong dewa - FC Baonk 0:1