Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wong dewa CONCAT UTD
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Prisdiantoro met de inworp. Sumantri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suheri verovert de bal door een tackle van achteren. Suheri geeft de bal voor. Sasongko krijgt zijn hoofd ertegen. Sanjaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sanjaya trapt de bal weg van het doel. Runturambe kopt de bal weg. Wijaya speelt de bal door. Nurcahyo rent richting de bal. Nurcahyo schiet op doel. Subekti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subekti met een sublieme pass. Tanjung kopt de bal weg. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq schiet op doel. Subekti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sasongko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lukito de bal onder controle te krijgen. Tanjung speelt de bal door. Taufiq probeert de bal aan de voet te houden. Taufiq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - CONCAT UTD 0:1

35e minuut.
Midun passt de bal in één keer door. Zulfikri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq schiet op doel. Wijaya probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tanjung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Runturambe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runturambe geeft een lange en hoge pass. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 52%, CONCAT UTD 48%.
wong dewa - CONCAT UTD 0:1

62e minuut.
Suprapto verovert de bal door een tackle van achteren. Suprapto speelt de bal door. Runturambe is nu in balbezit. Taufiq rent richting de bal. Taufiq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - CONCAT UTD 0:2

70e minuut.
Zainudin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Titaley met de inworp. Krishna rent richting de bal. Krishna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nurcahyo met een sublieme pass. Runturambe is nu in balbezit. Runturambe passt de bal in één keer door. Taufiq rent richting de bal. Taufiq schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - CONCAT UTD 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 50%, CONCAT UTD 50%.
wong dewa - CONCAT UTD 0:3