Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baonk Puniatmaja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Mulyadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yazir de bal onder controle te krijgen. Dayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Priambodo onderschept slim de pass. Priambodo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yazir geeft een lange en hoge pass. Kuncoro kopt de bal weg. Mulyadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Abbas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dinata met een snelle inworp. Priambodo is nu in balbezit. Priambodo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 57%, Puniatmaja 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baonk - Puniatmaja 0:0

47e minuut.
Munandar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jufriyanto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pasaribu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priambodo rent richting de bal. Priambodo passt de bal met de wreef. Daar is Dinata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto geeft de bal voor. Yazir kopt de bal weg. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais haalt uit met een fantastische trap. Amran bokst de bal weg.

60e minuut.
Sudradjat neemt de hoekschop. Solichin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fais heeft problemen om de bal te vangen. Kuncoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Suwandi is nu in balbezit. Kuncoro rent richting de bal. Suwandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suwandi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Priambodo onderschept slim de pass. Priambodo met een sublieme pass. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Solichin geeft de bal voor. Togubu rent richting de bal. Salampessy begaat een overtreding. Salampessy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Priambodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novrianto rent richting de bal. Novrianto geeft een lange en hoge pass. Jufriyanto rent richting de bal. Jufriyanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 50%, Puniatmaja 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baonk - Puniatmaja 0:0