Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puniatmaja FC Baonk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lesmana met een sublieme pass. Priambodo rent richting de bal. Priambodo passt de bal zonder na te denken. Munandar rent richting de bal. Munandar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Rumkabu met een harde bal richting middenveld. Solichin heeft problemen om de bal te vangen. Salampessy met een sublieme pass. Pasaribu rent richting de bal. Pasaribu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Novrianto met een sublieme pass. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar onderschept slim de pass. Munandar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Lesmana de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pasaribu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priambodo heeft problemen om de bal te vangen. Priambodo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 53%, FC Baonk 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puniatmaja - FC Baonk 0:0

47e minuut.
Solichin verovert de bal door een tackle van achteren. Solichin geeft de bal voor. Dayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais rent richting de bal. Fais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Dayat de bal. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Solichin passt de bal in één keer door. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lesmana met een snelle inworp. Pasaribu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solichin. Solichin krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Togubu is nu in balbezit. Salampessy maakt een afschuwelijke overtreding. Togubu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Togubu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sudradjat rent richting de bal. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lesmana rent richting de bal. Lesmana geeft een hoge lob. Novrianto is nu in balbezit. Kuncoro verovert de bal door een tackle van achteren. Kuncoro schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Priambodo kopt de bal weg. Kuncoro heeft problemen om de bal te vangen. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais schiet op doel. Amran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - FC Baonk 0:1

88e minuut.
Fanani onderschept slim de pass. Fanani geeft een hoge lob. Solichin probeert naar een medespeler te passen. Togubu rent richting de bal. Togubu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 58%, FC Baonk 42%.
Puniatmaja - FC Baonk 0:1