Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manullang fc CONCAT UTD
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Rahmawan is nu in balbezit. Rahmawan probeert naar een medespeler te passen. Runturambe is nu in balbezit. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manullang fc - CONCAT UTD 0:1

23e minuut.
Waskita is nu in balbezit. Waskita geeft een lange en hoge pass. Manukai kopt de bal weg. Klungelig pakt Rahmawan de bal. Rahmawan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Waskita rent richting de bal. Waskita probeert naar een medespeler te passen. Yudistiana rent richting de bal. Rahmawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmawan schiet op doel. Sanjaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Suyanto de bal. Runturambe probeert naar een medespeler te passen. Soputan is nu in balbezit. Taufiq verovert de bal door een tackle van achteren. Taufiq haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Suprapto geeft een hoge lob. Yudistiana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suyanto rent richting de bal. Runturambe onderschept slim de pass. Runturambe schiet op doel. Zaelani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manullang fc - CONCAT UTD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manullang fc 51%, CONCAT UTD 49%.
Manullang fc - CONCAT UTD 0:2

50e minuut.
Gofur is nu in balbezit. Hakim rent richting de bal. Gofur bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq rent richting de bal. Taufiq haalt uit met een fantastische trap. Zaelani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Suyanto speelt de bal door. Hakim rent richting de bal. Hakim met een sublieme pass. Yudistiana rent richting de bal. Yudistiana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zainudin geeft de bal voor. Klungelig pakt Runturambe de bal. Taufiq rent richting de bal. Runturambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zaelani niet meer kan verder spelen. Bachdim komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hakim geeft de bal voor. Zainudin geeft de bal voor. Tanjung kopt de bal weg. Suprapto rent richting de bal. Suprapto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manullang fc - CONCAT UTD 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manullang fc 38%, CONCAT UTD 62%.
Manullang fc - CONCAT UTD 0:3