Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romi FC wong dewa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Juni Antara heeft problemen om de bal te vangen. Mukhlis rent richting de bal. Mukhlis speelt de bal door. Yudistiana rent richting de bal. Yudistiana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - wong dewa 1:0

15e minuut.
Juni Antara probeert naar een medespeler te passen. Yudistiana is nu in balbezit. Yudistiana schiet op doel. Wijaya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - wong dewa 2:0

20e minuut.
Triyantoro is nu in balbezit. Zulfikri rent richting de bal. Triyantoro begaat een overtreding. Zulfikri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Sulaiman geeft de bal voor. Krishna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yudistiana rent richting de bal. Yudistiana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Djuanda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - wong dewa 3:0

36e minuut.
Inworp. Juni Antara met een snelle inworp. Triyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri probeert naar een medespeler te passen. Triyantoro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Krishna is nu in balbezit. Sasongko bereikt de bal nog maar net als eerste. Natapura rent richting de bal. Krishna verovert de bal door een tackle van achteren. Krishna draait met de bal, schiet en ... Muhaimin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 31%, wong dewa 69%.
Romi FC - wong dewa 3:0

51e minuut.
Subekti met een harde bal richting middenveld. Supriono kopt de bal weg. Klungelig pakt Wijaya de bal. Yudistiana is nu in balbezit. Yudistiana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - wong dewa 4:0

71e minuut.
Aronggear is nu in balbezit. Aronggear met een sublieme pass. Suheri probeert naar een medespeler te passen. Sasongko is nu in balbezit. Sasongko schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Natapura de bal. Muhaimin probeert naar een medespeler te passen. Triyantoro kopt de bal weg. Yudistiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudistiana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - wong dewa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 56%, wong dewa 44%.
Romi FC - wong dewa 5:0