Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puniatmaja Tarogato
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 27.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Mulyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella verovert de bal door een tackle van achteren. Suwandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suwandi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hamdani onderschept slim de pass. Hamdani geeft de bal voor. Klungelig pakt Umarella de bal. Umarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Tarogato 0:1

9e minuut.
Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar heeft problemen om de bal te vangen. Yakob is nu in balbezit. Munandar verovert de bal door een tackle van achteren. Munandar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Amran trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lesmana met de inworp. Pradata is nu in balbezit. Pradata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Tarogato 0:2

34e minuut.
Salampessy is nu in balbezit. Lesmana onderschept slim de pass. Lesmana speelt de bal door. Umarella is nu in balbezit. Umarella haalt uit met een fantastische trap. Amran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 56%, Tarogato 44%.
Puniatmaja - Tarogato 0:2

48e minuut.
Darmajati geeft een hoge lob. Hamdani rent richting de bal. Hamdani passt de bal met de wreef. Lesmana rent richting de bal. Lesmana geeft een lange en hoge pass. Amran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana geeft een lange en hoge pass. Salampessy probeert de bal aan de voet te houden. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Tarogato 0:3

53e minuut.
Hamdani onderschept slim de pass. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Umarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Tarogato 0:4

62e minuut.
Novrianto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamid komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yakob passt de bal in één keer door. Pradata rent richting de bal. Pradata passt de bal in één keer door. Umarella rent richting de bal. Umarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Salampessy geeft een lange en hoge pass. Dinata kopt de bal weg. Daar is Priambodo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap. Kandaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 58%, Tarogato 42%.
Puniatmaja - Tarogato 0:4