Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CONCAT UTD Biancoceleste
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Besoes is nu in balbezit. Lukito verovert de bal door een tackle van achteren. Lukito met een sublieme pass. Sularto is nu in balbezit. Sularto draait met de bal, schiet en ... Sanjaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sularto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alatas maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanjaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Besoes speelt de bal door. Suprapto rent richting de bal. Suprapto passt de bal zonder na te denken. Taufiq is nu in balbezit. Taufiq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tanjung met een sublieme pass. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq passt de bal in één keer door. Runturambe rent richting de bal. Runturambe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 40%, Biancoceleste 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CONCAT UTD - Biancoceleste 0:0

55e minuut.
Tanjung met een sublieme pass. Silvano is nu in balbezit. Silvano passt de bal zonder na te denken. Besoes rent richting de bal. Besoes haalt uit met een fantastische trap. Sanjaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Bambang rent richting de bal. Runturambe onderschept slim de pass. Runturambe speelt de bal door. Taufiq is nu in balbezit. Taufiq schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zainudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainudin geeft de bal voor. Daar is Zamrani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runturambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pradana passt de bal zonder na te denken. Besoes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priyanto. Priyanto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 54%, Biancoceleste 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CONCAT UTD - Biancoceleste 0:0