Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romi FC Puniatmaja
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Latuperisa passt de bal zonder na te denken. Endang rent richting de bal. Endang passt de bal zonder na te denken. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jufriyanto is nu in balbezit. Juni Antara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jufriyanto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulyadi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... Muhaimin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - Puniatmaja 0:1

19e minuut.
Munandar schiet op doel. Natapura kopt de bal weg. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jufriyanto schiet op doel. Muhaimin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Novrianto probeert naar een medespeler te passen. Munandar rent richting de bal. Natapura onderschept slim de pass. Jufriyanto onderschept slim de pass. Jufriyanto schiet op doel. Muhaimin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Juni Antara probeert naar een medespeler te passen. Fanani verovert de bal door een tackle van achteren. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap. Amran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romi FC - Puniatmaja 1:1

35e minuut.
Jufriyanto rent richting de bal. Jufriyanto speelt de bal door. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ... Muhaimin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muhaimin trapt de bal weg van het doel. Mulyadi heeft problemen om de bal te vangen. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 71%, Puniatmaja 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romi FC - Puniatmaja 1:1

60e minuut.
Dinata heeft problemen om de bal te vangen. Endang is nu in balbezit. Endang geeft een hoge lob. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Darmajati passt de bal zonder na te denken. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi rent richting de bal. Yudistiana is nu in balbezit. Yudistiana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 55%, Puniatmaja 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romi FC - Puniatmaja 1:1