Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wong dewa SEXYROAD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Krishna onderschept slim de pass. Sihombing bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krishna krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Selamun rent richting de bal. Selamun geeft een hoge lob. Titaley geeft een hoge lob. Krishna rent richting de bal. Krishna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wahab maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sasongko is nu in balbezit. Sasongko draait met de bal, schiet en ... Wahab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fabanyo is nu in balbezit. Fabanyo probeert naar een medespeler te passen. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachludin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Djuanda de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 42%, SEXYROAD 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wong dewa - SEXYROAD 0:0

56e minuut.
Herlianto geeft een hoge lob. Inworp. Darma met de inworp. Yanianto probeert naar een medespeler te passen. Aritonang geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijaya rent richting de bal. Fachludin onderschept slim de pass. Fachludin draait met de bal, schiet en ... Subekti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aronggear geeft een hoge lob. Ardiansyah heeft problemen om de bal te vangen. Aronggear bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Ardiansyah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aritonang passt de bal met de wreef. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin probeert naar een medespeler te passen. Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachludin schiet op doel. Subekti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - SEXYROAD 0:1

81e minuut.
Ardiansyah onderschept slim de pass. Ardiansyah passt de bal met de wreef. Fachludin is nu in balbezit. Fachludin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - SEXYROAD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 67%, SEXYROAD 33%.
wong dewa - SEXYROAD 0:2