Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarogato wong dewa
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Faisal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aronggear is nu in balbezit. Aronggear met een sublieme pass. Daar is Umarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yanianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata probeert naar een medespeler te passen. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 1:0

12e minuut.
Titaley met een snelle inworp. Krishna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yakob. Yakob krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sasongko passt de bal zonder na te denken. Daar is Faisal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmana met een sublieme pass. Umarella is nu in balbezit. Umarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yakob passt de bal zonder na te denken. Rambing geeft een lange en hoge pass. Herlianto rent richting de bal. Umarella onderschept slim de pass. Umarella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rambing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faisal de bal. Pradata verovert de bal door een tackle van achteren. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 2:0

26e minuut.
Hamdani probeert naar een medespeler te passen. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanianto rent richting de bal. Umarella verovert de bal door een tackle van achteren. Umarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 3:0

29e minuut.
Umarella rent richting de bal. Yanianto is nu in balbezit. Pradata onderschept slim de pass. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 4:0

39e minuut.
Wijaya rent richting de bal. Wijaya passt de bal met de wreef. Pradata rent richting de bal. Pradata schiet op doel. Subekti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarogato 37%, wong dewa 63%.
Tarogato - wong dewa 4:0

50e minuut.
Krishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetrisno verovert de bal door een tackle van achteren. Soetrisno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Umarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarella draait met de bal, schiet en ... Subekti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rais met een snelle inworp. Yakob is nu in balbezit. Yakob speelt de bal door. Umarella rent richting de bal. Umarella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wijaya de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 5:0

58e minuut.
Yanianto is nu in balbezit. Yakob onderschept slim de pass. Yakob met een sublieme pass. Umarella is nu in balbezit. Umarella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rais geeft een hoge lob. Krishna probeert de bal aan de voet te houden. Pradata bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella is nu in balbezit. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zulfikri kopt de bal weg. Klungelig pakt Pradata de bal. Umarella is nu in balbezit. Umarella haalt uit met een fantastische trap. Subekti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - wong dewa 6:0

65e minuut.
Yanianto is nu in balbezit. Yakob verovert de bal door een tackle van achteren. Yakob passt de bal met de wreef. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarogato 27%, wong dewa 73%.
Tarogato - wong dewa 6:0