Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biancoceleste wong dewa
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Faisal is nu in balbezit. Pradana onderschept slim de pass. Pradana passt de bal in één keer door. Besoes rent richting de bal. Besoes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoceleste - wong dewa 1:0

4e minuut.
Krishna is nu in balbezit. Krishna haalt uit met een fantastische trap. Zamrani kopt de bal weg. Titaley is nu in balbezit. Titaley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biancoceleste - wong dewa 1:1

6e minuut.
Bambang met een sublieme pass. Faisal rent richting de bal. Alatas verovert de bal door een tackle van achteren. Pradana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradana draait met de bal, schiet en ... Subekti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Silvano is nu in balbezit. Krishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Silvano geeft een lange en hoge pass. Besoes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Titaley rent richting de bal. Sasongko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasongko passt de bal met de wreef. Krishna rent richting de bal. Krishna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yanianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambang onderschept slim de pass. Bambang probeert naar een medespeler te passen. Pradana is nu in balbezit. Pradana haalt uit met een fantastische trap. Subekti bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Subekti trapt de bal weg. Klungelig pakt Aronggear de bal. Pradana is nu in balbezit. Pradana haalt uit met een fantastische trap. Subekti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Faisal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alatas met een snelle inworp. Pradana rent richting de bal. Pradana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoceleste - wong dewa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoceleste 37%, wong dewa 63%.
Biancoceleste - wong dewa 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sularto met een snelle inworp. Pradana rent richting de bal. Pradana geeft een hoge lob. Besoes maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoceleste 48%, wong dewa 52%.
Biancoceleste - wong dewa 2:1