Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wong dewa Biancoceleste
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Titaley rent richting de bal. Bambang onderschept slim de pass. Bambang speelt de bal door. Besoes is nu in balbezit. Besoes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krishna heeft problemen om de bal te vangen. Silvano rent richting de bal. Suheri begaat een overtreding. Suheri krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Alatas kopt de bal weg. Besoes rent richting de bal. Faisal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faisal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Awaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Awaludin geeft een hoge lob. Herlianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Besoes verovert de bal door een tackle van achteren. Besoes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Andriyono is nu in balbezit. Andriyono probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aronggear met de inworp. Suheri geeft de bal voor. Rumbekwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 52%, Biancoceleste 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wong dewa - Biancoceleste 0:0

50e minuut.
Hutapea met een harde bal richting middenveld. Pradana is nu in balbezit. Yanianto begaat een overtreding. Yanianto krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Andriyono is nu in balbezit. Suheri onderschept slim de pass. Suheri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sasongko de bal. Sasongko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yanianto met een sublieme pass. Krishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishna met een sublieme pass. Sasongko is nu in balbezit. Sasongko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wijaya rent richting de bal. Besoes onderschept slim de pass. Pradana is nu in balbezit. Pradana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wong dewa - Biancoceleste 0:1

83e minuut.
Hutapea heeft problemen om de bal te vangen. Hutapea geeft een lange en hoge pass. Daar is Aronggear, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alatas rent richting de bal. Alatas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wong dewa 61%, Biancoceleste 39%.
wong dewa - Biancoceleste 0:1