Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puniatmaja Manullang fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Manukai de bal. Jufriyanto rent richting de bal. Manukai begaat een overtreding. Jufriyanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Mulyadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hakim passt de bal in één keer door. Rahmawan rent richting de bal. Met opzet legt Mulyadi zijn tegenspeler op de grond. Mulyadi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jufriyanto speelt de bal door. Dinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyanto is nu in balbezit. Dinata verovert de bal door een tackle van achteren. Dinata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zamzani is nu in balbezit. Salampessy onderschept slim de pass. Salampessy geeft de bal voor. Munandar is nu in balbezit. Munandar draait met de bal, schiet en ... Zaelani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hakim is nu in balbezit. Hakim geeft een hoge lob. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna verovert de bal door een tackle van achteren. Supriatna schiet op doel. Amran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Manullang fc 0:1

43e minuut.
Zamzani kopt de bal weg. Hakim rent richting de bal. Hakim met een sublieme pass. Rahmawan rent richting de bal. Rahmawan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Suwandi de bal. Paal! Amran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 43%, Manullang fc 57%.
Puniatmaja - Manullang fc 0:1

53e minuut.
Jufriyanto speelt de bal door. Munandar heeft problemen om de bal te vangen. Hakim onderschept slim de pass. Jufriyanto onderschept slim de pass. Jufriyanto schiet op doel. Zaelani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puniatmaja - Manullang fc 1:1

58e minuut.
Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Novrianto met een sublieme pass. Jufriyanto is nu in balbezit. Jufriyanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Novrianto rent richting de bal. Novrianto geeft een lange en hoge pass. Pasaribu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasaribu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Munandar de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mulyadi probeert de bal met de borst te controleren. Rahmawan is nu in balbezit. Rahmawan geeft een hoge lob. Zamzani is nu in balbezit. Zamzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim maakt een afschuwelijke overtreding. Novrianto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novrianto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Soputan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suyanto speelt de bal door. Munandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - Manullang fc 2:1

84e minuut.
Novrianto probeert naar een medespeler te passen. Munandar is nu in balbezit. Jufriyanto rent richting de bal. Daar is Jufriyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jufriyanto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 51%, Manullang fc 49%.
Puniatmaja - Manullang fc 2:1