Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baonk Romi FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Mukhlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaini is nu in balbezit. Mukhlis begaat een overtreding. Mukhlis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zaini rent richting de bal. Zaini passt de bal in één keer door. Lesmana rent richting de bal. Latuperisa onderschept slim de pass. Latuperisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kuncoro is nu in balbezit. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro passt de bal in één keer door. Fais is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Supriono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaini. Zaini krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Solichin rent richting de bal. Mukhlis is nu in balbezit. Mukhlis probeert naar een medespeler te passen. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Supriono onderschept slim de pass. Supriono passt de bal zonder na te denken. Latuperisa is nu in balbezit. Mukhlis rent richting de bal. Mukhlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bahalwan trapt de bal weg. Sudradjat kopt de bal weg. Solichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa onderschept slim de pass. Latuperisa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Endang met een snelle inworp. Triyantoro rent richting de bal. Triyantoro geeft een lange en hoge pass. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 51%, Romi FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baonk - Romi FC 0:0

54e minuut.
Triyantoro kopt de bal weg. Mukhlis heeft problemen om de bal te vangen. Mukhlis passt de bal in één keer door. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Solichin probeert de bal aan de voet te houden. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis passt de bal in één keer door. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Supriono geeft een hoge lob. Juni Antara kopt de bal weg. Zaini probeert de bal aan de voet te houden. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Triyantoro met de inworp. Mukhlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhlis passt de bal in één keer door. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yazir heeft problemen om de bal te vangen. Supriono rent richting de bal. Yazir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yazir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 53%, Romi FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baonk - Romi FC 0:0