Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manullang fc wong dewa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yanianto geeft een hoge lob. Suyanto rent richting de bal. Suyanto probeert naar een medespeler te passen. Rahmawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmawan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wijaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Supriatna onderschept slim de pass. Supriatna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Wijaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wijaya geeft de bal voor. Klungelig pakt Suyanto de bal. Titaley is nu in balbezit. Titaley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Suyanto met de inworp. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin geeft de bal voor. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manullang fc - wong dewa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manullang fc 38%, wong dewa 62%.
Manullang fc - wong dewa 1:0

62e minuut.
Aronggear is nu in balbezit. Aronggear met een sublieme pass. Supriatna is nu in balbezit. Supriatna haalt uit met een fantastische trap. Subekti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manullang fc - wong dewa 2:0

88e minuut.
Supriatna is nu in balbezit. Djuanda verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmawan verovert de bal door een tackle van achteren. Supriatna is nu in balbezit. Supriatna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manullang fc 68%, wong dewa 32%.
Manullang fc - wong dewa 2:0