Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baonk Tarogato
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Dayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella is nu in balbezit. Dayat rent richting de bal. Umarella onderschept slim de pass. Umarella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Abbas kopt de bal weg. Yazir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella draait met de bal, schiet en ... Bahalwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baonk - Tarogato 0:1

20e minuut.
Yakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakob passt de bal zonder na te denken. Pradata speelt de bal door. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Soetrisno is nu in balbezit. Soetrisno met een sublieme pass. Tuasalamony rent richting de bal. Umarella onderschept slim de pass. Umarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Yakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakob passt de bal zonder na te denken. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baonk - Tarogato 0:2

29e minuut.
Yakob passt de bal zonder na te denken. Hamdani is nu in balbezit. Hamdani probeert naar een medespeler te passen. Kuncoro is nu in balbezit. Kuncoro haalt uit met een fantastische trap. Kandaga bokst de bal weg.

34e minuut.
Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudradjat geeft een hoge lob. Darmajati heeft problemen om de bal te vangen. Fais bereikt de bal nog maar net als eerste. Fais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dayat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakob verovert de bal door een tackle van achteren. Yakob met een sublieme pass. Umarella is nu in balbezit. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baonk - Tarogato 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 75%, Tarogato 25%.
FC Baonk - Tarogato 0:3

54e minuut.
Pradata speelt de bal door. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuasalamony is nu in balbezit. Umarella verovert de bal door een tackle van achteren. Umarella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baonk - Tarogato 0:4

71e minuut.
Rais geeft een hoge lob. Tuasalamony kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rais zal de hoekschop nemen. Abbas probeert de bal met de borst te controleren. Bahalwan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dayat geeft een lange en hoge pass. Darmajati kopt de bal weg. Soetrisno is nu in balbezit. Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yazir probeert naar een medespeler te passen. Solichin rent richting de bal. Pradata rent richting de bal. Umarella is nu in balbezit. Umarella schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baonk - Tarogato 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baonk 47%, Tarogato 53%.
FC Baonk - Tarogato 0:5