Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarogato FC Baonk
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Yazir met de inworp. Pradata rent richting de bal. Dayat begaat een overtreding. Dayat krijgt een gele kaart. Pradata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pradata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pradata rent richting de bal. Solichin onderschept slim de pass. Solichin geeft een lange en hoge pass. Fais is nu in balbezit. Fais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Solichin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rambing met een snelle inworp. Rais is nu in balbezit. Rais geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata rent richting de bal. Yazir rent richting de bal. Pradata onderschept slim de pass. Pradata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kandaga trapt de bal weg van het doel. Pradata kopt de bal weg. Umarella rent richting de bal. Umarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - FC Baonk 1:0

38e minuut.
Bahalwan met een harde bal richting middenveld. Soetrisno kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solichin de bal onder controle te krijgen. Umarella rent richting de bal. Umarella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Darmajati rent richting de bal. Darmajati geeft een hoge lob. Sudradjat kopt de bal weg. Fais is nu in balbezit. Fais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarogato 35%, FC Baonk 65%.
Tarogato - FC Baonk 1:0

48e minuut.
Pradata speelt de bal door. Umarella is nu in balbezit. Umarella schiet op doel. Bahalwan probeert wanhopig de bal te grijpen. Abbas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - FC Baonk 2:0

57e minuut.
Inworp. Togubu met de inworp. Solichin rent richting de bal. Solichin geeft de bal voor. Sudradjat geeft een lange en hoge pass. Kandaga bokst de bal weg.

58e minuut.
Pradata onderschept slim de pass. Lesmana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmana geeft de bal voor. Umarella is nu in balbezit. Umarella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Soetrisno speelt de bal door. Rais met een sublieme pass. Lesmana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lesmana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pradata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dayat is nu in balbezit. Pradata rent richting de bal. Pradata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tuasalamony trapt de bal weg van het doel. Kuncoro kopt de bal weg. Daar is Sujianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fais rent richting de bal. Fais schiet op doel. Kandaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - FC Baonk 2:1

74e minuut.
Lesmana is nu in balbezit. Lesmana geeft een lange en hoge pass. Sujianto is nu in balbezit. Fais rent richting de bal. Fais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kuncoro onderschept slim de pass. Kuncoro speelt de bal door. Sudradjat speelt de bal door. Fais is nu in balbezit. Fais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Yazir is nu in balbezit. Lesmana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesmana speelt de bal door. Daar is Umarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Abbas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesmana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pradata is nu in balbezit. Pradata draait met de bal, schiet en ... Bahalwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lesmana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lesmana de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rais neemt de hoekschop. Pradata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata haalt uit met een fantastische trap. Bahalwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarogato - FC Baonk 3:1

89e minuut.
Pradata is nu in balbezit. Dayat verovert de bal door een tackle van achteren. Dayat geeft een hoge lob. Umarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarogato 39%, FC Baonk 61%.
Tarogato - FC Baonk 3:1