Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzales skyoff
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rudiyanto met een sublieme pass. Rizal rent richting de bal. Soputan onderschept slim de pass. Rudiyanto onderschept slim de pass. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gonzales - skyoff 0:1

10e minuut.
Suseno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suseno passt de bal in één keer door. Soputan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gonzales - skyoff 0:2

17e minuut.
Tambunan kopt de bal weg. Chandra heeft problemen om de bal te vangen. Sibuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra onderschept slim de pass. Chandra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sanjoyo geeft de bal voor. Pattinasarani kopt de bal weg. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra rent richting de bal. Chandra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pitoy passt de bal in één keer door. Fajar is nu in balbezit. Fajar probeert naar een medespeler te passen. Rudiyanto rent richting de bal. Rudiyanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Suhanta rent richting de bal. Chandra verovert de bal door een tackle van achteren. Chandra passt de bal in één keer door. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzales - skyoff 1:2

36e minuut.
Chandra rent richting de bal. Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra rent richting de bal. Chandra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Monim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suseno is nu in balbezit. Suseno geeft de bal voor. Rizal rent richting de bal. Rudiyanto is nu in balbezit. Rudiyanto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Suhanta is nu in balbezit. Soputan verovert de bal door een tackle van achteren. Soputan geeft een lange en hoge pass. Patha is nu in balbezit. Patha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzales 43%, skyoff 57%.
gonzales - skyoff 1:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mashudi met een harde bal richting middenveld. Soputan kopt de bal weg. Chandra rent richting de bal. Chandra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Soputan passt de bal met de wreef. Pitoy rent richting de bal. Pitoy geeft een lange en hoge pass. Chandra rent richting de bal. Chandra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tambunan geeft een lange en hoge pass. Daar is Pattinasarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattinasarani passt de bal met de wreef. Chandra rent richting de bal. Chandra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gonzales - skyoff 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzales 40%, skyoff 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzales - skyoff 2:2